WIK Oostvoorne is een Gymnastiek- en Turnvereniging in Oostvoorne, Zuid-Holland. De vereniging telt ongeveer 190 leden en geeft naast Gymnastiek en Turnen ook lessen in Freerunning/Parkour.

Een enthousiaste, gezellige dorpsvereniging waar veel kinderen en jong volwassenen uit de gemeente Westvoorne met plezier komen sporten.

Ondanks dat heel veel mensen zich op vrijwillige basis vol enthousiasme inzetten voor onze vereniging, hebben wij financiële middelen nodig voor bijvoorbeeld nieuwe toestellen en het onderhoud hiervan.

Wilt u onze vereniging steunen? Wij zijn heel erg blij met iedere bijdrage. Dat kan zijn via sponsoring, donatie of wat u maar wilt. In overleg is (bijna) alles mogelijk.

Een donatie is ook mogelijk. U kunt onze vereniging een bedrag schenken op rekeningnummer: NL75 RABO 0350 2231 22 t.n.v. Gymvereniging W.I.K. Oostvoorne, onder vermelding van “donatie”.

Wij zijn heel blij met uw sponsoring en donatie. Hartelijke dank alvast!

Wilt u meer informatie of wenst u persoonlijk contact? Laat u dan een berichtje achter op sponsoring@wik-oostvoorne.nl. Wij nemen hierna graag contact met u op.