Recreatie turnen is voor iedereen die het leuk vindt om 1x of 2x in de week te turnen. Je leert in deze groepen de basiselementen van het turnen, zoals handstanden, radslagen, arabieren en salto’s. Tijdens deze lessen werken de meisjes met alle toestellen: balk, brug met ongelijke leggers, lange mat en springtoestellen.

WIK werkt bij het recreatie turnen met verschillende leeftijdsgroepen, elke groep heeft zijn eigen doelstellingen. Er zijn groepen turnen voor zowel de basisschool als middelbare school.

Wil je meedoen aan wedstrijden? Dan kan dat ook! Er zijn verschillende soorten wedstrijden: individuele wedstrijden waarbij gymnasten van tevoren de oefeningen weten, of de Prima Vista wedstrijd waarbij ze tijdens de wedstrijd een oefening na moeten doen, en de Springwedstrijd waarbij het groepsresultaat telt. Bij deze wedstrijd – de naam zegt het al – wordt er met een groepje veel gesprongen, bijvoorbeeld op de trampoline en tumblingbaan.

 

Kom vrijblijvend een keer langs om te kijken of het iets voor je is. Je kunt altijd een gratis proefles meedoen. Het is geen probleem als je halverwege het seizoen mee komt doen en natuurlijk mag je ook een vriendin meenemen.

Aanmelden voor een proefles is niet nodig. Voor meer informatie en vragen neem je contact op met het leidingteam: info@wik-oostvoorne.nl

Hopelijk tot ziens op één van de lessen!