Recreatie Turnen jongens (vanaf 7 jaar)

Recreatie turnen is voor iedereen die het leuk vindt om 1x of 2x in de week te turnen. Je leert in deze groepen de basiselementen van het turnen, zoals handstanden, radslagen, arabieren en salto’s. Je traint op de toestellen/onderdelen die gebruikt worden bij het heren turnen: rek, ringen, brug, vloer, voltige en sprong. De les wordt vaak afgesloten met een spel. Krachtig, snel, technisch perfect! Zo voer je als turner op de toestellen je oefeningen uit. Een aparte belevenis? Absoluut! Je traint om steeds sterker te worden, je kweekt echte mannenkracht. Turnen is een sport met ongekend veel uitdaging. Spectaculair dus!

Wil je meedoen aan wedstrijden? Dan kan dat ook! Er zijn verschillende soorten wedstrijden: individuele wedstrijden waarbij gymnasten van tevoren de oefeningen weten, of de Prima Vista wedstrijd waarbij ze tijdens de wedstrijd een oefening na moeten doen, en de Springwedstrijd waarbij het groepsresultaat telt. Bij deze wedstrijd – de naam zegt het al – wordt er met een groepje veel gesprongen, bijvoorbeeld op de trampoline en tumblingbaan.

Kom vrijblijvend een keer langs om te kijken of het iets voor je is. Je kunt altijd een gratis proefles meedoen. Het is geen probleem als je halverwege het seizoen mee komt doen en natuurlijk mag je ook een vriend meenemen.

Aanmelden voor een proefles is niet nodig. Voor meer informatie en vragen neem je contact op met het leidingteam: info@wik-oostvoorne.nl

Hopelijk tot ziens op één van de lessen!