Vanaf het moment dat het kind kan lopen, wordt de wereld een stuk groter. Het kind wil nu de wereld gaan verkennen, maar voelt zich nog niet veilig genoeg om dit zonder zijn vader of moeder te doen. Peutergym richt zich juist op deze peuterfase. De lessen bestaan uit samen rennen, huppelen, springen, kruipen en veel andere spelvormen. Ook gaan de peuters klimmen, diepspringen, over banken lopen, slootje springen en nog veel meer. Dit alles gebeurt onder begeleiding van een ouder, dit kan de vader, moeder, opa, oma of oppas zijn. Peutergym is een gezellig en sportief uurtje, waarbij de nadruk ligt op het hebben van plezier met vader of moeder, opa of oma, of oppas. Klimmen, klauteren, springen, balanceren, hangen en rollen: wat thuis niet altijd kan of mag, is wél mogelijk in de gymzaal.

Kom vrijblijvend een keer langs om te kijken of het iets is voor uw kind. Uw kind kan altijd een gratis proefles meedoen. Het is geen probleem als je halverwege het seizoen mee komt doen en natuurlijk mag je ook je vriendje of vriendinnetje meenemen.
Aanmelden voor een proefles is niet nodig. Voor meer informatie en vragen neem je contact op met het leidingteam: info@wik-oostvoorne.nl

Hopelijk tot ziens in één van de lessen!