Alle lessen van WIK worden gegeven in de sporthal van MFC De Meander:

Vlinderslag 3
3233 GX Oostvoorne

De Meander Multifunctioneel Centrum & Zwembad

Aan de rand van Oostvoorne, aan de “Vlinderslag”, ligt de multifunctionele accommodatie De Meander. Een ruime ontmoetingsruimte biedt uitzicht op zowel de sporthal, oefenruimte en het zwembad. Hier kunt u terecht voor een goed gesprek, een kopje koffie en een hapje of een drankje. In Multifunctioneel Centrum De Meander vindt u:

Sporthal

De Meander heeft een sporthal die in drie gelijke delen kan worden verdeeld en waarvan het middendeel in plaats van de gebruikelijke 7 meter een vrije hoogte kent van 9 meter, hierdoor kunnen in deze accommodatie volleybalwedstrijden op nationaal niveau plaatsvinden. De volleybalvereniging “Volley Voorne” is dan ook een belangrijke gebruiker van de nieuwe sporthal. Andere gebruikers zijn de gymnastiekvereniging WIK, budovereniging Ichikan Voorne, Karate Mu Chin en de hockeyvereniging Forcial.

Oefenruimte

Tussen sporthal en zwembad ligt de oefenruimte. Deze ruimte is geluidwerend geconstrueerd en in gebruik door de harmonie Volharding en mandolinevereniging Capriccio, maar ook voor meer bewegen voor ouderen (MBvO) en GPSportief (o.a. Kick Fun).

Zwembad
Het overdekte zwembad is een belangrijk onderdeel van De Meander. Het bassin van 25 x 10 meter heeft een beweegbare bodem en een maximum waterdiepte van 2 meter. De belangrijkste functie van het zwembad is om ruimte te bieden voor zwemlessen zoals aqua-fit en aqua-spinning. Onder het kopje zwembad vindt u een volledig overzicht van alle activiteiten van zwemles A, B en C tot en met therapeutisch zwemmen en van banen zwemmen tot senioren aqua-gym.