Juryleden gevraagd

Om wedstrijden mogelijk te maken zijn er voldoende juryleden nodig. Zo is iedere deel-nemende vereniging per wedstrijd verplicht minimaal één of soms twee juryleden op te geven.

 

Wij zijn op zoek naar ouders/verzorgers, leden of andere belangstellenden, die een jurycursus willen volgen, zodat onze turn(st)ers aan wedstrijden deel kunnen nemen. De cursusduur is zes à zeven avonden en wordt gegeven in onze regio.

De laatste avond is gereserveerd voor het examen. Voor alle jurycursussen geldt: de cursus is gratis, mits de cursus afgemaakt wordt. Ook het cursusmateriaal wordt gratis verstrekt door de KNGU.

Op dit moment zijn er binnen WIK maar weinig mensen, die kunnen jureren. Helaas is het in het afgelopen seizoen voorgekomen, dat onze turners hierdoor niet mee hebben mogen doen aan een wedstrijd. Dit was erg jammer; de kinderen oefenen zo hard en zijn enthousiast.

Wilt u de gratis cursus volgen? Dit is nodig voor WIK en ook leuk en interessant voor uzelf. Zo weet u gelijk waarom uw kind een hoge of lagere score krijgt. Inschrijven en/of inlichtingen over jurycursussen kunt u verkrijgen via info@wik-oostvoorne.nl.

Alvast bedankt voor uw interesse!